Počasí dnes21 °C, zítra25 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Drzý řezník milionářem, od roku 2022 okradl svého zaměstnavatele o miliony

Jihočeští kriminalisté obvinili ze závažného podvodu velmi drzého zloděje. Ten k pokladně svého zaměstnavatele připojil vlastní platební terminál a od roku 2022 tak ukradl miliony korun.

Velmi šikovný řezník pracoval pro jedno jihočeské uzenářství a řeznictví, jehož masové pochoutky prodával v prodejním stánku v Praze v nákupním centru. Prodával je navíc tak šikovně, že si od března 2022 do letošního května do vlastní kapsy nastřádal bezmála sedm milionů korun.

V prodejním stánku totiž k pokladně připojil vlastní platební terminály. Ty byly navázány na bankovní účty, ke kterým měl přístup pouze on sám. Zákazník si tak odebral masové pochoutky, pípnul kartou, vyjelo potvrzení o platbě a vše vypadalo naprosto v pořádku.

„Muž ročník 1977 měl vše vymyšleno opravdu velmi dobře a vyšetřování toho, kam nakonec doputovaly chybějící peníze, dalo policistům zabrat. Kriminalisté z jihočeského policejního ředitelství z odboru hospodářské kriminality nakonec zjistili, že tento šikovný řezník zaměstnaný ve stánku jako prodavač – pomocná síla se vlastní zlodějskou pílí zařadil mezi milionáře,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Podvodník byl podle svědků velmi výřečný, a tak zvaně do kšeftu. Uměl vydělat a snad proto mu tak dlouho vše procházelo. Kriminalisté při vyšetřování zjistili také to, že obviněný muž je nepoučitelný a za podvody byl již odsouzen. Vyšetřovatel tohoto řezníka, který pochází z Tachova obvinil z podvodu ve čtvrtém odstavci. V případě odsouzení muži hrozí trest odnětí svobody od dvou do osmi let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky policie, kriminalisté, podvod, řezník, milionář, platební terminál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzý řezník milionářem, od roku 2022 okradl svého zaměstnavatele o miliony  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.