Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Útočník napadl ve Strašnicích fotbalového fanouška, jednou ranou mu zlámal kosti v obličeji

S dvojitou frakturou v obličeji skončil jednadvacetiletý mladík s fotbalovou šálou, kterého přímo na zastávce Strašnická napadl neznámý muž. Nejdřív ho urážel slovně u kasy v obchodě, pak za ním přišel ještě jednou a dal mu pěstí. Útočníka teď hledá policie, hrozí mu až tři roky ve vězení.

K útoku došlo v úterý 28. února kolem páté odpoledne. Mladík s fanouškovskou šálou nakupoval trafice ve vestibulu metra Strašnická, bylo to kráce před začátkem fotbalového zápasu. Přímo u kasy ho začal slově napad cizí muž, který stál v frontě za ním s plechovkou piva.

„Mladík po zaplacení okamžitě opustil prodejnu a poblíž metra čekal na zastávce na příjezd tramvaje. V ten okamžik k němu přistoupil muž z prodejny, který jej velmi silně udeřil do obličeje, až poškozený upadl na zem, kde zůstal ležet,“ popsala na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Jedna rána stačila, aby mladíkovi způsobila dvojitou frakturu. Veškeré agresorovo chování ale zachytily kamery a policie teď prosí o pomoc s jeho identifikací. Kdo ho pozná, může volat na linku 158.

„Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví, za což v případě odsouzení hrozí útočníkovi trest odnětí svobody v délce až tří let,“ dodala Kropáčová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, útok, zranění, fotbal, šála, Strašnická

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Novak

Samozejme, ze nikdo ani nepomohl napadenemu, ani nereagoval privolanim policie (mohl celkem nenapadne agresora sledovat a aktualizovat tak jeho polohu). To neni poprve, kdy prevlada lhostejnost a alibismus ! Strašné!

Dnes, 00:46Odpovědět

VIDEO: Útočník napadl ve Strašnicích fotbalového fanouška, jednou ranou mu zlámal kosti v obličeji  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.