Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

VIDEO: Bezohledný řidič zablokoval záchranářskou uličku, teď se jeho manévrem zabývá policie

Svým očím nejspíš nevěřili pražští hasiči, kteří mířili k nehodě na Jižní spojce. U Záběhlic havarovaly tři kamiony a při události se zranilo několik osob. Hasičům pospíchajícím k nehodě zkomplikoval cestu řidič bílého Superbu, který se otočil do protisměru a snažil se projet záchranářskou uličkou. Svým manévrem však zablokoval cestu přijíždějícím vozidlům integrovaného záchranného systému.

Nepochopitelným manévrem, který zachytila palubní kamera v hasičském voze, se nyní zabývají policisté. „Policisté se zabývají videem pořízeným v “záchranářské uličce” při včerejším zásahu u nehody tří kamionů na Jižní spojce, a to pro podezření ze spáchání přestupku v dopravě,“ vysvětluje policie na svém Twitteru.

Nehoda tří kamionů včera dopoledne zablokovala 25. kilometr Jižní spojky ve směru na Hradec Králové. Havarovaná auta stála napříč všemi jízdními pruhy a kvůli jejich odklízení byla silnice uzavřena několik hodin. Osobní dopravu policie odkláněla od Barrandova na Spořilovskou ulici.

Ohodnoť článek

Foto HZS Praha

Štítky Praha, Policie ČR, Jižní spojka, záchranářská ulička, policie, havárie, Škoda Superb, Záběhlice, Twitter, Hradec Králové, Barrandov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Bezohledný řidič zablokoval záchranářskou uličku, teď se jeho manévrem zabývá policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.