Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Opilec napadl muže na parkovišti, skončil v poutech, pak na záchytce

S vulgárním opilcem, který se potácel na parkovišti v Praze 13, se museli potýkat strážníci městské policie. Muž nejdřív napadl jiného, pak urážel i hlídku. Když si nedal říct a dál obtěžoval kolem jdoucí, nasadili mu strážníci pouta a speciálním vozem ho převezli na záchytku.

Opilého muže nahlásila městské policii svědkyně jeho chování. Na Na parkovišti u metra Luka napadl v sobotu 6. ledna po sedmé hodině muže a pak se povaloval na zemi. Na místo operační středisko poslalo hlídku. 

Opilecký rej pětačtyřicetiletého muže přerušili strážníci, kteří se na základě oznámení dostavili na parkoviště nedaleko stanice metra Luka. 

„Muže, který se na místě potácel a byl nebezpečný jak sobě, tak okolí, nejdříve ztotožnili a poté vyzvali k podání vysvětlení. Dotyčný však špatně artikuloval a většina srozumitelných výrazů, které použil, souvisela s pokusem hlídku urazit,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová

Když dali pětačtyřicetiletému muži dýchnout, naměřili 2,53 promile. Strážníci proto rozhodli o jeho převozu na záchytnou stanici. Při čekání na speciální vůz se opilec dostal do ráže, dál urážel hlídku a obtěžoval kolemjdoucí. 

„Opakované výzvy, aby zanechal svého jednání a setrval na místě, nepadly na úrodnou půdu, a proto proti němu byly použity donucovací prostředky. Muž pokračoval v přívalu nepublikovatelných výrazů i poté, co byl spoután,“ doplnila Seifertová. Záchytka ho nakonec neminula.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, parkoviště, obtěžování, záchytka

VIDEO: Opilec napadl muže na parkovišti, skončil v poutech, pak na záchytce  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.