Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Muž boural v v půjčeném autě bez dokladů, zato s rumem v těle

Dvojici řidičů, kteří na silnicích v Praze neměli co dělat, během několika dní odhalili pražští strážníci. Jeden byl za volantem dokonce se dvěma zákazy řízení, další boural půjčené auto se skoro dvěma promile v těle a bez dokladů.

Na prvního řidiče hlídka přišla, když 18. prosince v Praze 12 při přejíždění z pruhu do pruhu nepoužil blinkr. Chvíli ho pronásledovali a pak se jim podařilo ho zastavit. „Šestatřicetiletý muž pak hlídce předložil pouze občanský průkaz s tím, že ten řidičský nemá, protože mu byl zadržen. Následnou lustrací strážníci zjistili, že zákazy má dotyčný vystavené dokonce dva,“ informovala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Druhý hříšník na sebe autohlídku upozornil dost okatě, boural 22. prosince kolem jedenácté večer v Praze 13 u křižovatky ulic Nárožní a Bavorská. Stál u auta jen v kraťasích a bundě a krvácel v obličeji. Společnost mu dělal jen opodál ležící semafor. 

„Verzi toho, co se stalo, 31letý muž průběžně měnil. Nejprve tvrdil, že neřídil, ale to vzápětí popřel, když řekl, že si zranění způsobil nárazem hlavy o volant poté, co naboural. Strážníkům také sdělil, že doklady od vozidla nemá, protože patří kamarádovi, jak se ale jmenuje, bohužel neví,“ popsala Seifertová.

Nakonec přiznal, že se před jízdou posilnil rumem. Při dechové zkoušce mu pak zjistili 1,8 promile. Oba muže si převzali státní policisté.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, řízení, nehoda, zákaz, doklady

VIDEO: Muž boural v v půjčeném autě bez dokladů, zato s rumem v těle  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.