Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Kriminalisté dopadli muže s kradeným autem. Z benzinky chtěl ujet bez placení

Kriminalisté ve středu 19. února vypátrali Volvo v hodnotě přesahující částku jeden milion korun, které bylo odcizeno předchozí večer majiteli v pražském Suchdole. Auto řídil muž s platným zákazem řízení.

„Kriminalisté prošetřováním případu získali poznatky, podle kterých by se měl vůz pohybovat po Středních Čechách, s tím, že osoba, která ho používá, ho bude chtít obratem prodat," popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté vozidlo i muže vypátrali a zadrželi na benzince v Buštěhradu. „Muž přijel na čerpací stanici, kde doplnil palivo a z místa chtěl ujet bez zaplacení. To se mu naštěstí nepovedlo. Pro policisty to nebyl žádný nováček, již v minulosti byl opakovaně ve výkonu trestu odnětí svobody a to za majetkovou trestnou činnost," pověděla mluvčí.

Kriminalisté s osmatřicetiletým mužem zahájili trestní stíhaní pro podezření z trestných činů krádež, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě odsouzení mu hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi. V současné chvíli je muž stíhán vazebně.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, auto, benzinka, krádež, Volvo Cars, Suchdol, Středočeský kraj, Buštěhrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kriminalisté dopadli muže s kradeným autem. Z benzinky chtěl ujet bez placení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.