Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj vykradl auto, na cizí doklady si zažádal o skoro milionovou půjčku

Majitele auta, který ho zaparkoval před svým domem v Praze 10, potkala hned dvojnásobná smůla. Vůz mu vykradli a na odcizené doklady si zloděj otevřel několik účtů a požádal o úvěr ve výši osm set padesát tisíc. Muži, který se toho dopustil, hrozí až dva roky ve vězení.

Řidič si svůj vůz koncem srpna zaparkoval před domem na Kozinově náměstí. Když se k němu druhý den vrátil našel ho otevřené a chyběli v něm doklady, technický průkaz, golfové boty a další věci.

„V okamžiku, kdy dvaačtyřicetiletý muž oznamoval na policejní služebně vloupání do vozidla, netušil, že si v ten samý okamžik na jeho odcizené doklady neznámý muž založil několik účtů v bance. Prostřednictvím internetového bankovnictví na jednom ze založených účtů posléze dosud neznámý pachatel zažádal o půjčku ve výši osmi set padesáti tisíc korun,“ informovala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

V bance ale zloděje zachytila kamera a policie teď prosí o pomoc s jeho identifikací. Je vysoký asi 180 centimetrů, koncem srpna měl oholenou hlavu, na sobě měl červenočernou mikinu, černé tenisky s fialovými tkaničkami a oranžové kraťasy. Kdo ho pozná, může volat na linku 158.

Hledaný je podezřelý z úvěrového podvodu, pokud ho odsoudí, může do vězení až na dva roky.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, auto, loupež, úvěr, banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

V bendostànu recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 10:57Odpovědět

VIDEO: Zloděj vykradl auto, na cizí doklady si zažádal o skoro milionovou půjčku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.