Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Muž onanoval na recepci pražského hotelu, hledá ho policie

Policie hledá neznámého muže snědé pleti, který způsobil nepříjemný incident na recepci hotelu v Praze 1. V noci z 8. na 9. října vešel muž snědé pleti do hotelu na Senovážném náměstí údajně s úmyslem zařídit si pokoj na jednu noc, neměl však u sebe doklady a místo toho se rozhodl masturbovat. I přes kamerový záznam nebyl dosud identifikován.

Neznámý muž navšítvil hotel na Senovážném náměstí v Praze 1 v noci z 8. na 9. října. Kolem půlnoci zazvonil na recepci hotelu, kam ho recepční pustila dovnitř. Chtěl si objednat pokoj na jednu noc, neměl u sebe však žádné doklady a tak se domluvil, že počká, než mu doklady přinese jeho manželka.

Po usazení na blízkou pohovku a krátké konverzaci s recepční však začal znenadání masturbovat. Překvapená žena ze strachu z napadení muže ignorovala. Onanista se však po více než hodině a půl zvedl a odešel na toaletu a po krátkém rozloučení s recepční opustil hotel. 

Kriminalisté mají k dispozici kamerové záznamy, na kterých je výtržníkovo jednání velmi dobře zachyceno. Jedná se o muže snědé pleti, ve věku kolem třiceti let s tmavými vlasy a výraznou pleší. Podle kamerového záznamu kriminalisté také usuzují, že by se mohlo jednat o leváka. „Kriminalistům se ho za využití všech operativně pátracích prostředků doposud nepodařilo vypátrat a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte prosím linku 158." uvedl na policejním webu mluvčí Richard Hrdina.  

Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouleté vězení.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, obtěžování, výtržnictví, hotel, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž onanoval na recepci pražského hotelu, hledá ho policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.