Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: Muž sprejoval na dům. Strážníkům tvrdil, že má špinavé ruce, protože je malíř

Šestadvacetiletý sprejer se kolem desáté hodiny večerní realizoval na roletě jednoho z domů ve Školské ulici na Novém Městě. Při jeho záchvatu kreativity ho však uviděl muž vracející se z divadla. Kolemjdoucímu nebylo jednání sprejujícího muže lhostejné, a tak na něj zavolal hlídku městské policie. Když strážníci přijeli, muž se vymlouval, že má ruce špinavé, protože pracuje jako malíř.

Šestadvacetiletý muž posprejoval okenní roletu zlatou barvou, ale k jeho smůle ho při činu viděl muž vracející se tou dobou domů z divadla.

Když strážníci přijeli na místo, uviděli muže odpovídajícího popisu a ten jim řekl, že je špinavý, protože pracuje jako malíř a lakýrník.

„Velmi ochotně pak hlídce ukázal i tašku, jist si tím, že v ní nic nenajdou. Nepočítal ale s kolemjdoucím a městskými kamerami. Strážníci pak v místech, které uvedl svědek, našli pod zaparkovaným autem odhozené spreje se zlatou barvou,“ popsala na Facebooku pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Případem se zabývá státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky sprejer, malíř, lakýrník, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MArtin Draxler

Ať začne pucovat co nasprejoval a pak může pokračovat na dalších "malůvkách". Až chytí dalšího, může se připojit, atd. A to by bylo aby to tu nevypucovali.

Neděle, 22. října 2023, 16:35Odpovědět

VIDEO: Muž sprejoval na dům. Strážníkům tvrdil, že má špinavé ruce, protože je malíř  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.