Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Žena přistihla zloděje ve svém bytě. Ten ji brutálně zbil a pokusil se ji znásilnit

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který šel vykrást byt v Praze. Toho ho však přímo při činu nachytala v chodbě majitelka bytu. Zloděj se však nedal na útěk, ale na čtyřiačtyřicetiletou ženu zaútočil. V jejím bytě ji opakovaně udeřil do hlavy a obličeje. Pak ženu strhl na pohovku a za nepřestávajícího bití se ji pokusil znásilnit. Žena se však jeho útoku bránila, a tak muž s lupem nakonec utekl přes balkón. Teď mu hrozí pět let ve vězení.

Žena načapala lupiče u sebe doma, ten se ji pokusil znásilnit

Velmi dramatické chvíle zažila u sebe doma žena, která přímo v chodbě svého bytu v ulici Na Křivce v Praze 10 narazila na muže, který ji v pátek 6. října přišel vykrást. Zloděj se dostal do bytu balkónovými dveřmi a začal krást.

O chvíli později si ho všimla majitelka bytu. Zloděj na čtyřiačtyřicetiletou ženu bez váhání zaútočil a opakovaně ji udeřil do hlavy a obličeje. „Posléze poškozenou strhl na pohovku a za nepřestávajícího bití se ji pokusil znásilnit, napadená se však po celou dobu bránila a křičela o pomoc. Naštěstí se jí podařilo vzít tyč od vysavače, který stál u pohovky. Několikrát pachatele udeřila trubkou do hlavy,“ popsala souboj majitelky bytu se zlodějem policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Ženě se podařilo po několikaminutovém souboji utéct na chodbu a muž i s lupem utekl balkónovými dveřmi pryč. „Žena při napadení utrpěla mnohačetná poranění na celém těle a velký psychický šok. Muž z bytu odcizil kabelku s peněženkou, finanční hotovostí, platebními kartami, doklady a notebook. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádež, znásilnění a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ uvedla Kropáčová a doplnila, že muži hrozí až pět let ve vězení.

Útočník podle policie mluvil s romským přízvukem

Podle policie se jedná o muže ve věku kolem třiceti až pětatřiceti let, který má střední postavu a je vysoký asi 170 centimetrů. Je snědý, má kulatý obličej, pleš, tmavé oči a silnější obočí. V době útoku na sobě měl tmavou bundu, šedé tričko, černé kalhoty s opaskem s kovovou přezkou ve tvaru čtverce šedé barvy. Podle policie mluvil s romským přízvukem.

„Na základě popisu ženy kriminalisté sestavili identikit hledaného muže, který se pokusu o znásilnění a napadení dopustil. V této souvislosti prosíme veřejnost o pomoc. V případě, že poznáváte muže na identikitu, informace prosím předejte na linku 158,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, zloděj, násilí, napadení, znásilnění, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena přistihla zloděje ve svém bytě. Ten ji brutálně zbil a pokusil se ji znásilnit  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.