Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

VIDEO: Opilý muž obtěžoval ženy sedící na lavičce. Když o něj nejevily zájem, ukázal jim svou zbraň

Pražští strážníci vyráželi do centra Prahy řešit incident, který začal muž usilující o přízeň žen sedících na lavičce na Václavském náměstí. Muž začal ženy slovně obtěžovat. Ty mu opakovaly, že se s ním bavit nechtějí, ale to muž nebral na vědomí.

Když si mužova nevhodného jednání všimla skupinka poblíž sedících mladých lidí, vložili se do incidentu a muži doporučili, ať ženy nechá být, protože o něj nemají zájem.

„Na to si dotyčný vyhrnul tričko a ukázal zbraň, kterou měl u sebe. Jeden z mladíků na nic nečekal a rychle ho odzbrojil. Zbraň pak hodil do nejbližšího uzavíratelného koše na odpadky. Odzbrojenému muži se to nelíbilo a začal se s mladíkem i jeho kamarádem prát,“ popsala na facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Mladík zavolal na tísňovou linku a zároveň zastavil kolem projíždějící auto strážníků.

Hlídka na místě zkontrolovala, jestli u sebe agresivní muž nemá další zbraně. „Čtyřiatřicetiletému muži se to však nelíbilo a stále opakoval, co je za problém. Jeho jednání naznačovalo, že by mohl být pod vlivem alkoholu, což následně potvrdila také dechová zkouška s hodnotou 1,94 promile,“ uvedla mluvčí a doplnila, že hlídka zajistila odebranou plynovou pistoli a celou událost předala k dořešení státní policii.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky zbraň, opilý muž, cizinec, ženy, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý muž obtěžoval ženy sedící na lavičce. Když o něj nejevily zájem, ukázal jim svou zbraň  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.