Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Skupina mladíků zbila nezletilého chlapce. Policie pátrá po klukovi na fotkách

Pražští kriminalisté pátrají po chlapci, který je zachycený na fotografiích. Podle policii může být důležitým svědkem, jehož informace by mohly vést k objasnění případu napadení nezletilého chlapce. Ten po útoku musel vyhledat ošetření v nemocnici.

V polovině května napadla skupina mladíků nezletilého chlapce v Praze 9. Tímto výtržnictvím se zabývají kriminalisté, ti už ztotožnili dvě osoby, které v případu figurovaly. Teď v souvislosti s tímto případem pátrají po mladíkovi na fotkách.

Podle policie jde o důležitého svědka popsané trestné činnosti a žádají ho, aby se přihlásil na jakoukoliv policejní služebnu nebo přímo kontaktoval linku tísňového volání 158.

„Svým svědectvím by tak mohl dopomoci k řádnému objasnění věci. Rádi bychom se touto cestou obrátili i na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud jej poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová a doplnila, že celý případ polciisté vyšetřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což pachateli v případě odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, napadení, chlapec, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skupina mladíků zbila nezletilého chlapce. Policie pátrá po klukovi na fotkách  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.