Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Senior chtěl okrást muže, kterému policisté nasazovali pouta. Na služebnu si je odvezli oba

Hned dva podezřelé najednou zadrželi policisté na zastávce v Praze 6, kde cestující obtěžoval agresivní muž. Zatímco s ním měli plné ruce práce, opodál stojící senior se mu pokusil ukrást peněženku. Nakonec je na služebnu odvezli oba dva.

Hlídku volali na zastávku Hradčanská v pondělí ráno. Agresivní muž tam obtěžoval kolemjdoucí, kteří před ním strachy utíkali. Po jejich příjezdu toho nenechal a naopak se jeho nevhodné chování stuoňovalo.
„Policisté muže několikrát vyzvali k zanechání protiprávního jednání, kdy muž neuposlechl a tak ho policisté za užití donucovacích prostředků omezili na osobní svobodě,“ uvedla na policejním webu mluvčí Violeta Siřišťová.

Vše z povzdálí sledoval dvaasedmdesátiletý muž, který si všimnul, že agresorovi vypadla při zajišťování peněženka. Nohou ji odkopnul dál, pak se s ní schoval za odpadkový koš a čekal na vhodný moment kdy ji vzít. I když se snažil chovat nenápadně, měl na sobě reflexní vestu a stál přímo pod kamerou, kterou sledoval zaměstnanec policie. 

Ten pak zasahujícím kolegům oznámil, že si na něj mají posvítit. Zloděj rychle odkopnul peněženku zase pryč, i toto ale zaznamenala kamera. 

Oba výtečníky pak policisté odvezli na policejní služebnu. Jsou podezřelí z přestupkového jednání. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, zloděj, agrese, peněženka, zastávka, kamera, Praha 6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Blíží se zima, každá koruna dobrá nebo do teplé cely. O důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde na drbně.

Středa, 27. září 2023, 14:04Odpovědět

Senior chtěl okrást muže, kterému policisté nasazovali pouta. Na služebnu si je odvezli oba  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.