Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá dvojici zlodějů. Po jejich odchodu z drogerie chybělo zboží za desítky tisíc

Pražští policisté pátrají po osobách, které vidíte na snímcích. Podezřelé jsou ze spáchání trestného činu, který se odehrál na konci ledna v Makovského ulici v prodejně drogerie. Do této prodejny vstoupila žena společně s mužem. Po jejich odchodu chybělo v regálech zboží za desítky tisíc korun.

„Oba se zajímalo převážně o kosmetické zboží, které místo do nákupního košíku schovávali do kabelky a bundy. Žena byla při odchodu z drogerie zastavena obsluhou a požádána, aby vyndala odcizené zboží z kabelky. Na pokladní pás vyskládala několik kusů kosmetiky, omluvila se a odešla,“ dodala mluvčí policie Lucie Drábková.

Dvojice způsobila škodu za více než pětačtyřicet tisíc korun. „Policisté během prověřování zajistili kamerové záznamy, na kterých je počínání podezřelých zachyceno,“ shrnula mluvčí policie.

Pokud osoby poznáváte, nebo víte, kde by se mohly zdržovat, kontaktujte linku 158. „Policie tento čin prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což jim v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,“ uzavřela Drábková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, drogerie, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie hledá dvojici zlodějů. Po jejich odchodu z drogerie chybělo zboží za desítky tisíc  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.