Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Tři muži se nemohli slušně zbavit jiného, tak ho zbili a zkopali. Skončil zakrvácený v kolejišti tramvaje

Městští policisté řešili napadení jednoho muže třemi útočníky. Napadený měl trojici mužů obtěžovat svou přítomností, a ti se rozhodli se ho zbavit velmi krutou cestou. Když to nešlo po dobrém, rozhodli se ho zbít do té míry, že s poraněním hlavy skončil v nemocnici. Případem se bude podle mluvčí městské policie zabývat správní orgán.

Hlídka pražských strážníků vyjížděla na náměstí Republiky k nahlášené rvačce několika mužů. „Vyslaná hlídka po příjezdu na místo uviděla v tramvajovém kolejišti skupinu osob, která pomáhala ležícímu muži vstát. Z úst mu tekla krev a měl viditelnou bouli na hlavě. Strážníci mu pomohli na přilehlý chodník, poskytli první pomoc a přivolali záchrannou službu,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová na facebookovém profilu.

Zbitý muž hlídce pověděl, že ho z neznámých důvodů napadli tři muži v černém oblečení. Měli ho několikrát uděřit pěstí do obličeje a kopnout do hlavy. Popsanou trojici objevila jiná hlídka strážníků v Havlíčkově ulici.

„Protože na výzvy k zastavení muži nereagovali, rozběhli se strážníci za nimi a po zadržení skončili v poutech. Během použití donucovacích prostředků vypadly jednomu z mužů z kapsy dva nože,“ popsala Seifertová.

Útočníci strážníkům pověděli, že důvodem k útoku měla být obtěžující přítomnost napadeného, kterého se údajně nemohli zbavit. „Protože přivolaná hlídka státní policie rozhodla, že se jedná o přestupek proti občanskému soužití, oznámili strážníci celou věc příslušnému státnímu orgánu, který se bude případem zabývat,“ uvedla mluvčí a doplnila, že zraněného dvaačtyřicetiletého muže převezli záchranáři do nemocnice.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky napadení, agrese, zranění, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, zaplatit náklady, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Středa, 20. září 2023, 18:02Odpovědět

Tři muži se nemohli slušně zbavit jiného, tak ho zbili a zkopali. Skončil zakrvácený v kolejišti tramvaje  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.