Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zásahovka si přišla pro podezřelého ze zabití muže při bitce. Schovával se pod postelí

Kriminalisté z oddělení vražd pražské policie ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi podezřelého z fyzického napadení padesátiletého muže, který po útoku zemřel. K incidentu s tragickým koncem došlo před jedním z klubů na pražském Hlávkově mostě v noci na neděli 10. září.

Před jedním z klubů na pražském Hlávkově mostě se ve tři hodiny v noci na neděli 10. září strhla rvačka. Zemřel při ní padesátiletý muž.

U Hlávkova mostu v Praze 7 jsou kluby Bike Jesus a Fuchs2. V prostorách Bike Jesus probíhala už od odpoledních hodin taneční akce ve stylech dancehall, reggae a dub. V klubu Fuchs2 v sobotu v noci probíhal koncert pražského rappera Huga Toxxxe.

„Jsme na začátku prověřování celé situace, proto je toto nyní vše, co lze k věci říct," uvedl v neděli Daněk a doplnil, že nešlo o potyčku více osob.

Hned v neděli večer však policie dopadla muže podezřelého z napadení, které vedlo k úmrtí oběti.

„Kriminalisté z oddělení vražd pražské policie ve spolupráci se zásahovou jednotkou včera večer zadrželi podezřelého z fyzického napadení s následkem smrti, které se stalo v sobotu před klubem na Štvanici v Praze 7,“ uvedli policisté v pondělí na sociální síti X.

Muž se před policisty schovával pod postelí v bytě na pražském Proseku. „Se zadrženým mužem nyní probíhají úkony trestního řízení pro trestný čin ublížení na zdraví, kdy mu v případě odsouzení hrozí až deset let ve vězení, jelikož činem byla způsobena smrt,“ doplnili policisté.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, bitka, napadení, úmrtí, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zásahovka si přišla pro podezřelého ze zabití muže při bitce. Schovával se pod postelí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.