Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Agresor v Praze doživotně zmrzačil muže. Hrozí mu deset let

Velmi vážným zraněním skončil konflikt mezi dvěma muži, ke kterému došlo ve čtvrtek 17. srpna kolem půl jedenácté dopoledne v zadní části parku za kostelem na smíchovském náměstí 14. října. Muž seděl na lavičce a měl vedle sebe volně položený mobilní telefon, který si vzal procházející agresor. Následná hádka vyústila v napadení, po kterém bude mít poškozený doživotní následky.

Když agresor vzal telefon poškozenému muži, chtěl s ním odejít a nechat si ho. S tím se však okradený muž nehodlal smířit, vzal si telefon zpět a měl se k odchodu. Poškozený udělal se svým telefonem několik kroků, ale když se otočil, útočník ho udeřil do pravého oka, až napadený spadl na zem.

„Zranění si vyžádalo neodkladné ošetření a následný operativní zákrok na oční klinice. Následky si poškozený ponese do konce života,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Po útočníkovi, kterého zachytily bezpečnostní kamery, teď pátrá policie. „Pokud ho poznáváte, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme. Výzva platí i pro samotného muže, aby se v rámci objasnění této události dostavil na kteroukoli pražskou služebnu,“ uvedl mluvčí.

Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví. Za to pachateli hrozí až deset let ve vězení.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, útok, Smíchov, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma. O dnešním bendozmaru píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Čtvrtek, 7. září 2023, 15:59Odpovědět

Agresor v Praze doživotně zmrzačil muže. Hrozí mu deset let  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.