Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Muž shodil ženu do kolejiště metra, vážně ji zranil

Až na deset let může jít do vězení útočník, který ve stanici metra Smíchovské nádraží strčil ženu z nástupiště mezi kolejnice. Vážně se zranila a byla uvedena do umělého spánku, po probuzení ale pomohla kriminalistům muže identifikovat.

K útoku došlo v pátek 11. srpna kolem desáté večer. Muž se pohyboval kolem ženy na nástupišti metra Smíchovské nádraží a když od něj odcházela, doběhl ji a silně do ní zezadu strčil. Žena zavrávorala a spadla mezi koleje. 

„Zatímco její bezvládné tělo nehybně leželo pod nástupištěm, muž v klidu opustil prostor zastávky a zmizel,“ popsal na policejním webu mluvčí Jan Rybanský

Celou situaci zachytily bezpečnostní kamery, jeho fotku hned dostaly hlídky, okamžitě se ale agresora zadržet nepodařilo. 

„Kriminalisté ve spolupráci s rodinou poškozené a také se samotnou poškozenou poté, co byla probuzena z umělého spánku, zjistili totožnost podezřelého. Stalo se tak na základě předložených fotografií zajištěných z místa události,“ dodal Rybanský. 

Vypátrali ho pak v jedné z pražských ubytoven a několik dní po napadení ho zadrželi. Je obviněn z výtržnictví a těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. Pokud padesátiletého muže odsoudí, může si ve vězení posedět až deset let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky metro, policie, Smíchovské nádraží, útok, vězení, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Ublížení ve stádiu pokusu když bylo provedeno ? Spíš pokus o vraždu, určitě nečekal na dlouhý interval mezi vlaky. Kde jsou sledovací náramky které jsou vyvinuty pro psychopaty a recidivisty aby je policisté okamžitě mohli sebrat. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Úterý, 22. srpna 2023, 12:57Odpovědět

VIDEO: Muž shodil ženu do kolejiště metra, vážně ji zranil  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.