Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VIDEO: Muž osahával nezletilou dívku v pražském autobuse, nechtěl ji nechat vystoupit

Pražští policisté pátrají po muži, který v autobuse osahával čtrnáctiletou dívku a bránil jí v odchodu. Útočník nastoupil do autobusu linky 125 v Petrovicích a jel směrem na Sídliště Petrovice. K dívce si přisedl a okamžitě jí položil ruce na stehna. Když chtěla odejít, držel ji. Za své činy může do vězení až na dva roky.

Hledaný nastoupil do busu 125 v pondělí 19. června před desátou dopoledne na zastávce Jakobiho. Přisedl si na čtyřsedačku naproti čtrnáctileté dívce a okamžitě ji začal obtěžovat.

„Oběma rukama ji uchopil v oblasti stehen a snažil se posouvat ruce až k rozkroku. Napadená se bránila a snažila se okamžitě z útočníkova sevření vymanit, což se jí po chvíli podařilo a utekla do zadní části autobusu,“ popsal na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Jeho počínání si pak všimnul řidič autobusu a vyhodil ho.

I když je podezřelý zachycen na kamerových záznamech, kriminalistům se zatím nepodařilo ho identifikovat. Žádají proto o pomoc veřejnost. Kdo ho pozná, může volat linku 158.

„Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což může v případě dopadení a odsouzení strávit až dva roky za mřížemi,“ doplnil Hrdina.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, obtěžování, autobus, nezletilá, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž osahával nezletilou dívku v pražském autobuse, nechtěl ji nechat vystoupit  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.