Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Opilému cizinci v autobuse vypadla z bundy zbraň. Řeší ho policie

Strážníci městské policie řešili opilého muže bez domova u stanice metra Želivského, když se na ně obrátila kolemjdoucí žena a řekla jim, že s ní v autobuse cestoval muž, kterému při jízdě z bundy vypadla střelná zbraň. Strážníci se tedy začali věnovat tomuto úkolu s vyšší prioritou.

Městští policisté muže vyzvali, aby zvedl ruce a spolupracoval. „Ten však výzvy neuposlechl a začal si sahat pod bundu. Jeden ze strážníků ho pod pohrůžkou namířenou zbraní vyzval, aby zvedl ruce a druhý ho následně zpacifikoval a pistoli mu odebral,“ popsala na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Třiapadesátiletý cizinec nadýchal při dechové zkoušce 1,53 promile alkoholu v dechu. „Střelnou zbraň značky Walther s devíti náboji si převzala státní policie, která se bude dále případem zabývat,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky zbraň, opilý muž, cizinec, autobus, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Santee cikalo

Proč kurna neřeknete Ukrajinec,čeho se bojíte..Vy média vytváříte války a nepokoje všude kdy jste....hnus..

Pondělí, 14. srpna 2023, 13:18Odpovědět

Libor Burian

Je to další kategorie po,,mladících" tady máme,,cizince". Z hnízda všudezdejších soudruhů soukmenovců mafie. Je to osvědčený způsob od udání a ukřižování Ježi a osvobození vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství, drancování zemí a vybíjení původních obyvatel, otrokářství, kolonie, lichva, rezervace, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50, rok 68, rozvrat v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, abjvirtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell 1984, na yt Nachtman, FTV Prima Zlato národu ukradeno, na svobodny-svet.cz : Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní) atd. Více čtěte ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy, a další články zde na drbně.

Pondělí, 14. srpna 2023, 15:22Odpovědět

Bob Santa

Celkem mě překvapilo, že se Walter vyrábí v Japonsku. Pro ty kteří nepochopili, je to vidět na fotce.

Sobota, 12. srpna 2023, 19:08Odpovědět

Miroslav Dvořák

Brigádník z Luhaňské Brigády!

Sobota, 12. srpna 2023, 10:59Odpovědět

Vojtěch Vened

Taková normální Ukrajina, že ? Už jich je tady moc, stávají se globální hrozbou.

Pátek, 11. srpna 2023, 19:29Odpovědět

Libor Burian

Zbraň značky Walter. Žeby Němec ? O důvodech dnešního stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně. Přijďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost. 16.9. na Václavském náměstí. Seznamte se s Holešovskou výzvou, podepište petici Voda je život, pravda o vodě. Na yt FTV Prima Zlato národu ukradeno, na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní) atd.

Pátek, 11. srpna 2023, 18:47Odpovědět

Opilému cizinci v autobuse vypadla z bundy zbraň. Řeší ho policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.