Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

VIDEO: Žena ukradla u lékaře peněženku, pátrá po ní policie

Pražští policisté vyšetřují krádež peněženky. Ta zmizela poškozenému muži z batohu, který nechal v ordinaci polikliniky a odešel z ní. Když za sebou zavřel dveře a vzdálil se, do ordinace vstoupila žena, která do té doby jen postávala na chodbě. Podle kamerových záznamů byla v ordinaci asi minutu, pak vyšla z ordinace a zamířila ven z polikliniky. Když se poškozený vrátil, zjistil, že v batohu nemá peněženku.

Případem krádeže peněženky v ordinaci polikliniky v Praze 9 se policie zabývá od poloviny června.

„Žena, po které v souvislosti s tímto případem pátráme, nejprve postávala na chodbě a v momentě, kdy poškozený vyšel z ordinace, počkala, až odejde a zrychlenou chůzí vstoupila do ordinace. Uvnitř byla minutu a při odchodu zavřela dveře přes rukáv a odešla z polikliniky pryč. Po její návštěvě ordinace zmizela poškozenému z batohu peněženka, ve které měl hotovost a kreditní kartu,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za to hrozí pachateli až dva roky ve vězení.

„Pokud ženu na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohla zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krádež, peněženka, poliklinika, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Rpm reklama se hodí, jejich revírem je vše a jejich tempo je vražedné. Profi a recidivisté dokud jim bude,,hrozit" podmínka. Kde jsou sledovací náramky které by museli tito nosit. Důvody stavu bahna viz moje odstavce pod Komentáře, Glosy a dalšími články zde.

Úterý, 8. srpna 2023, 13:21Odpovědět

Magan Blair

Neni divu, ze nemohou najit. Hledaji zenu a myslim, ze to byl muz. Jelikoz jak pisi "při odchodu zavřela dveře přes rukáv" je mozna, ze to byl kouzelnik.
Zdroj:

Pátek, 4. srpna 2023, 20:19Odpovědět

Miroslav Šimice

Stalo se v červnu, je srpen a policie stále tápe, i když má záznam, poliklinika jistě není na periferii a Praha je prošpikovaná kamerovými systémy na křižovatkách i v metru, takže někde by se dotyčná měla objevit na záznamu...

Pátek, 4. srpna 2023, 20:06Odpovědět

VIDEO: Žena ukradla u lékaře peněženku, pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.