Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Policejní honička jako z filmu. Řidič poničil několik aut a nebál se vjet i na chodník

Policisté zveřejnili video, na kterém autohlídka pronásleduje řidiče dodávky, který ujel od dopravní nehody. Nejprve se řidič snažil ujet uličkami Prahy 3, nakonec z auta vyskočil a dal se na útěk po vlastních. I tak ale skončil v rukou policie.

V pondělí 17. července došlo v Roháčově ulici k drobnné nehodě. Řidič bílé dodávky podle svědků poškodil zpětné zrcátko jiného auta a z místa ujel. Autohlídka, která byla poblíž se pustila do pronásledování vozu.

Agresivní a bezohlednou jídzou ohrozil hned několik lidí

Řidič byl na útěku velmi agresivní, opakovaně vjel do protisměru, na mokré dlažbě a v prudkých zatáčkách téměř nezpomaloval a když nemohl po silnici neváhal a vjel na chodník. Nakonec však dojel do ulice, kde již auta před sebou objet nemohl. Vyskočil proto z auta, které nechal odbrzděné a které již bez řidiče nabouralo několik vedle zaparkovaných aut. „Další hlídka pak muže zadržela v křižovatce ulic Seifertova a Přibyslavská. Kvůli opakovaným pokusům o útěk mu posléze strážníci nasadili také pouta,“ uvedla policie na sociálních sítích. 

Případ 37letého muže s kriminální minulostí si následně převazala státní policie. Podívejte se na celé video z pronásledování.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, honička, dodávka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policejní honička jako z filmu. Řidič poničil několik aut a nebál se vjet i na chodník  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.