Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

VIDEO: Vodku jsem pil. Muž bez řidičáku sedl v Praze za volant se třemi promile v těle

Hlídky městské policie odhalily dva řidiče, kteří za volantem aut v ulicích Prahy neměli co dělat. Jeden se s vodkou v těle vydal na cestu pro pěší a ještě bez řidičského oprávnění, druhý lhal o své identitě a řízení měl vysloveně zakázané.

Prvního výtečníka nahlásil strážníkům svědek jeho divoké jízdy Prahou 14 v úterý 27. června kolem půl desáté večer. Vjel na cestu do pěší a pak naboural do plechových zábran. Strážníci u něj našli už jednu pokutu od státní policie a když ho podrobili dechové zkoušce zjistili, že má v těle tři promile alkoholu. „Vodku pil,“ řekl strážníkům. Navíc se ukázalo, že ani nevlastní platné řidiské oprávnění.

Dalšího si kvůli problikávajícímu zadnímu světlu všimli jen pár hodin poté, 28. června ve dvě ráno. Neměl u sebe občanu ani řidičák,a strážníkům se snažil namluvit, že je někdo jiný. V databázi byla ale u identity, kterou jim nahlásil, fotka někoho úplně jiného. 

„Pokus o falešnou identitu 18letému řidiči nevyšel, zato při kontrole databází vyšlo najevo, že má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel. Oba byli pro podezření z trestného činu předání k dořešení státní policii,“ doplnila na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, auto, řidiči, zákaz, řízení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirek Sekera

Tak hlavně že se bojuje proti alkoholu a drogám za volantem a tupý politici sníží pokuty i body za to že řídíte s alkoholem v krvi. Ale jak prekrocite rychlost tak je to velmi nebezpečné a tvrdý trest vás nemine. Kupka je se svou bandou expertů každý den ozraty a zfetovaný, jinak by tohle nemohli navrhnout. Nebo jsou to bezmozci co nikdy neřídili a lžou ve všem.

Neděle, 2. července 2023, 10:57Odpovědět

VIDEO: Vodku jsem pil. Muž bez řidičáku sedl v Praze za volant se třemi promile v těle  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.