Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Pátrání po seniorovi skončilo tragicky. Objevili ho mrtvého na hladině rybníka

Pražští policisté pátrali po seniorovi, který odešel v neděli kolem půl osmé večer na pravidelnou večerní procházku ze svého bydliště v Krči, ale domů se nevrátil, a to i přesto, že byl fyzicky aktivní, vitální, spolehlivý a vždy o sobě dal vědět. Pátrání skončilo tragicky. Policie informovala o tom, že muže nalezli bez známek života na hladině Šeberovského rybníka.

Pražští policisté poprosili během pondělí 26. června veřejnost o pomoc v pátrání po seniorovi narozeném v roce 1933, protože se nevrátil domů z pravidelné procházky a nikomu o sobě nedal vědět.

„Nikdy v minulosti se tak nestalo, vždy kolem třiadvacáté hodiny byl doma,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský a doplnil, že muž byl fyzicky aktivní, vitální a spolehlivý. Trpěl jen nedoslýchavostí a měl problémy s dolními končetinami.

Ještě v pondělí policisté nakonec informovali o tom, že pátrání skončilo tragicky. „Muž byl nalezen bez známek života na hladině Šeberovského rybníka v Kunraticích. S ohledem na pozůstalé nebudeme událost dále komentovat,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Czech Wikipedia user Packa, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Štítky pátrání, senior, tragédie, rybník, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pátrání po seniorovi skončilo tragicky. Objevili ho mrtvého na hladině rybníka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.