Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

VIDEO: Opilé a bez řidičáku. Strážníci odhalili tři nebezpečné řidičky během jednoho dne

Hned tři neukázněné řidičky během jednoho dnes přistihli strážníci městské policie na pražských silnicích. Dvě z nich se před cestou autem posilnily alkoholem, třetí byla sice střízlivá, za volant ale sedla se zákazem řízení.

První řidička na sebe upozornila ve tři ráno v sobotu 10. června. Ulicí Broumarskou v Kyjích jela nejistě, kličkovala. Když ji hlídka zastavila, tvrdila, že žádný alkohol nepožila. V zápětí jí ale naměřili přes dvě a půl promile. „Já jedu z práce. Dneska to bylo trošku náročný, no,“ řekla strážníkovi. Případ si pak převzala státní policie. 

Bez řidičáku a brzdového světla se na silnice Prahy vydala dvaadvacetiletá žena. Hlídce řekla, že průkaz nemá u sebe, strážník ale dobře věděl, že řízení má zakázáno až do roku 2024. Žena lhala, že o zákazu nemá tušení, přistihli ji ale už jednou a to v dubnu. 

Třetí nebezpečnou řidičku nahlásili strážníkům svědci jejího chování. Do areálu Břevnovského kláštera přijela v autě, které mělo vypuštěnou přední pneumatiku a ještě poničený ráfek kola. 

„Strážníkům se na místě přihlásily hned tři svědkyně, které řekly, že viděly, jak žena s autem přijela a poté, co vystoupila, došla velmi nejistou chůzí k lavičce, na kterou si sedla,“ uvedla na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová

Hlídka dala dvaaosmdesátileté ženě dýchnout a zkouška ukázala jeden a půl promile. Důchodkyně pak přiznala, že před cestou popíjela víno a na cestu se vydala bez dokladů.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská Policie, alkohol, auto, řidičky, zákaz, řízení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilé a bez řidičáku. Strážníci odhalili tři nebezpečné řidičky během jednoho dne  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.