Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Muž obtěžoval nezletilou v tramvaji, policie hledá svědka

Pražští policisté by rádi mluvili s mužem, který byl svědkem obtěžování čtrnáctileté dívky v tramvaji. Než stačila z vozu na zastávce vystoupit, neznámý násilník jí osahával hruď a pozadí. Hrozí mu za to až dva roky vězení.

Muž si dívku vyhlédl na zastávce Újezd v Praze 1, kde oba kolem páté odpoledne nastoupili do tramvaje linky 22. Během jízdy na Národní třídu jí začal sahat na hrudník a protože byla tramvaj přeplněná, neměla kam utéct.

„Toho muž využil a natlačil se na dívku do její těsné blízkosti a začal ji osahávat na hýždích. Dívka ne nemohla nijak bránit a na nejbližší zastávce z tramvaje utekla pryč a neznámý muž pokračoval dál v jízdě,“ popsal na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Dívka incident nahlásila a policisté na kamerových záznamech objevili muže, který se v době útoku pohyboval v blízkosti násilníka. Teď prosí veřejnost o pomoc s jeho identifikací, protože ho chtějí vyslechnout.

„Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jeho nalezení, kontaktujte prosím linku 158. Pachateli výtržnictví hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi,“ vyzval veřejnost Hrdina.

Hledaný má asi čtyřicet let, je vysoký okolo 175 centimetrů, střední postavy a má krátké tmavé vlasy, vysoké čelo a výrazné kouty. Oči mají modrošedou barvu, na tvářích měl strniště a bradku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie. pátrání, obtěžování, dítě, dívka, tramvaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž obtěžoval nezletilou v tramvaji, policie hledá svědka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.