Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Cizinec rozvážel netradiční koledu. Vejce měl plná pervitinu a kokainu

Pražští policisté na Žižkově kontrolovali auto, ve kterém seděli sedmadvacetiletý cizinec a šestatřicetiletá spolujezdkyně. Dvojice byla při kontrole značně nervózní a policie záhy zjistila, jaký k tomu měla důvod. V autě totiž měli marihuanu, hašiš, extázi, ale také pervitin, kokain a pas osoby, která byla v mezinárodním pátrání. Cizinci teď hrozí až pět let ve vězení za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Když se policisté rozhodli auto zkontrolovat, našli v tašce na zadním sedadle větší množství sáčků s marihuanou, hašišem nebo extází, ale také cestovní pas osoby, která procházela mezinárodním pátráním.

„Při samotné prohlídce řidiče kolegové v jeho ledvince nalezli sáčky s pervitinem a kokainem, které byly umístěny v plastových vajíčkách a také vysokou finanční hotovost,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Celým případem se nyní zabývají pražští kriminalisté. „Sedmadvacetiletý cizinec skončil na policejní služebně a je podezřelý ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi,“ popsala Siřišťová a dodala, že šestatřicetiletou spolujezdkyni policisté také převezli na služebnu k podání vysvětlení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky drogy, Velikonoce, vajíčka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec rozvážel netradiční koledu. Vejce měl plná pervitinu a kokainu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.