Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Muž v Praze onanuje před ženami. Pátrá po něm policie

Policisté pátrají po muži, který se v okrese Praha-venkov obnažuje před ženami a onanuje před nimi. Policie zatím ví o dvou případech, kdy se tak stalo, oba se staly v obci Zeleneč. Policisté pátrají po totožnosti muži, který je zachycen na videu a odpovídá popisu podezřelého. Onanistovi hrozí dva roky ve vězení.

K prvnímu případu došlo 15. ledna 2023 po poledni na cyklostezce v Zelenči ve směru na Lázně Toušeň. „Poškozená čtyřiapadesátiletá žena na cyklostezce venčila psa a v době, kdy se vracela z procházky směrem domů uviděla muže u křoví, který se na ní otočil a začal před ní onanovat. Žena okamžitě z místa odešla a následně celou událost oznámila na linku 158. Muž se ženou nijak nekomunikoval, ani ji nepronásledoval,“ popsala první případ policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Další případ se stal 3. února 2023 kolem poledne, kdy dvaatřicetiletá žena stála na nástupišti vlakového nádraží v Zelenči a čekala na vlak. „Předtím ale v ulici Kasalova potkala neznámého muže, který s ní šel směrem na nádraží a tam se schoval za stromy. Po chvíli si žena všimla, že muž za stromem onanuje a kouká na ni, proto okamžitě zareagovala a zavolala na policii. Následně se jí muž ztratil z dohledu, ale všimla si, že koukal ještě na další dvě dívky a stále onanoval,“ řekla mluvčí k druhému případu.

Muže, který odpovídá popisu podezřelého, zachytily kamerové systémy v Zelenči. Podle obou žen je muž asi 180 až 185 centimetrů vysoký, je štíhlé postavy, má kratší černé vlasy i vousy a je snědý. V obou případech měl světlejší džíny a černou bundu s kapucí značky Adidas s bílými pruhy na obou rukávech.

„Poznáváte podezřelého muže na kamerových záznamech? Pokud ano, ozvěte se prosím policistům z obvodního oddělení Čelákovice na telefonní číslo 602 305 883 nebo na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí a dodala, že policisté v celé věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za které hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, obnažování, onanista, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v Praze onanuje před ženami. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.