Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Cizinec se živil prodejem pervitinu. Policie u něj našla sbírku zbraní

Pražští kriminalisté spolu se zásahovou jednotkou zadrželi v rámci realizace s krycím jménem Egypťan osmačtyřicetiletého muže podezřelého z prodeje pervitinu. Muž byl obviněn z nedovoleného ozbrojování a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě odsouzení hrozí muži, který si prodejem drog vydělával na živobytí, až desetiletý pobyt ve vězení.

Podle policie byl muž aktivním dealerem, který prodával drogy jak jednotlivým uživatelům, tak i dalším dealerům. Muž prodal přes 200 gramů pervitinu a inkasoval přes 200 tisíc korun.

Kromě drogy bylo při domovní prohlídce zajištěno i větší množství zbraní. „Jedna z těchto zbraní byla upravena z volně prodejného revolveru typu Flobert na malorážku, na kterou je zapotřebí vlastnit zbrojní průkaz. Takto upravenou zbraň následně prodal za několik tisíc korun," uvedl v tiskové zprávě policejní mluvčí Richard Hrdina.

V případě odsouzení pachateli hrozí až desetiletý trest vězení. „Osmačtyřicetiletý cizinec je vazebně stíhaný a je obviněný ze spáchání trestných činů nedovolené ozbrojování a nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky metamfetamin, drogy, zbraně, zadržení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Cizinec se živil prodejem pervitinu. Policie u něj našla sbírku zbraní  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.