Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pražští strážníci za minulý rok zkontrolovali přes 350 tisíc osob. Celostátně hledaných jich bylo 275

Pražští městští policisté kontrolovali totožnost sedmnáctileté dívky, se kterou se nesetkali poprvé, a tak pro ně byla známou firmou. Strážníci při kontrole zjistili, že je dívka celostátně hledaná, a tak skončil v rukou policie. Jen za rok 2022 hlídky pražské městské policie zkontrolovaly přes 357 tisíc osob, 275 z nich bylo v celostátním pátrání české státní policie.

„Ročně pražští strážníci zkontrolují a prověří statisíce osob. Stovky z nich jsou v celostátním pátrání,“ uvedla ve zprávě na facebooku pražské městské policie její mluvčí Irena Seifertová.

Během roku 2022 podle ní hlídky pražských strážníků prověřily a zkontrolovaly 357 211 osob. „Z toho 275 osob bylo v celostátním pátrání Policie ČR,“ upřesnila mluvčí.

Poslední hledanou byla těhotná sedmnáctiletá dívka, se kterou se strážníci nesetkali poprvé. „K její velké radosti ji našli včera večer na nástupišti stanice metra Palmovka a předvedli na služebnu Policie ČR. Slovní urážky a arogantní chování jim zpestřilo cestu,“ popsala Seifertová a doplnila, že podobně na stejném místě skončil tento týden hledaný osmatřicetiletý muž, který chtěl přespat v objektu v Praze 3 nebo šestadvacetiletý muž nalezený hlídkou na konečné stanici MHD v Modřanech.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky pátrání, kontrola, policie, městská policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražští strážníci za minulý rok zkontrolovali přes 350 tisíc osob. Celostátně hledaných jich bylo 275  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.