Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Můžete to nenahlásit? Řidiči pod vlivem alkoholu, drog nebo bez průkazu už pražské strážníky nepřekvapí

Příslušníci městské policie během víkendu přistihli za volantem tři řidiče, kteří tam neměli co dělat. Jeden byl pod vlivem drog, další měla zákaz řízení a třetí přiznal pití alkoholu před jízdou. Všechny si převzala státní policie.

Prvního provinilce odhalila hlídka už v pátek po jedenácté hodině v Praze 1. Sazečskou ulicí tam jelo osobní auto s nefunkčním koncovým světlem. „Během rozhovoru s 46letým řidičem pojala hlídka podezření na požití alkoholu nebo drog. Test na omamné a psychotropní látky její podezření potvrdil,“ uvedla na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Prahou 12 pak v sobotu po sedmé večer projížděla šestadvacetiletá řidička, která měla ovšem vyslovený zákaz řízení. „Můžete to nenahlašovat,“ zkoušela to na hlídku, když ji zastavila. Alkohol u ní test neprokázal, test na omamné látky ale odmítla. Proto ji strážníci zadrželi a předali policii.

Alkoholem se naopak před jízdou posilnil 36letý řidič, kterého strážníci přistihli v Praze 3. K popíjení se přiznal, orientační dechovou zkoušku odmítl. Všechny tři si pak převzala státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská policie, drogy, řidič, kontrola, zákaz řízení, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Můžete to nenahlásit? Řidiči pod vlivem alkoholu, drog nebo bez průkazu už pražské strážníky nepřekvapí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.