Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý řidič se oháněl právníkem, pak volal mamince i přítelkyni

Pražští strážníci zastavili řidiče v Olbrachtově ulici v Praze 4, protože neměl rozsvícená světla na svém autě. Když ho strážníci zastavili, zjistili, že je pod vlivem alkoholu. Sedmadvacetiletý řidič strážníkům tvrdil, že si najme právníka, „který ho z toho fakt dobře dostane“, později volal svojí matce i přítelkyni a snažil se rozporovat to, že světla na jeho autě byla zhasnutá.

Hlídkující strážníci zastavili řidiče kvůli nejisté jízdě a hlavně kvůli zhasnutým světlům.

„Po zastavení vozidla byl řidič vyzván k předložení potřebných dokladů. Místo součinnosti se však hlídka dočkala pouze dlouhých desítek minut trvajícího představení, během kterého sedmadvacetiletý muž hrozil právníky, tvrdil, že městská policie nemá právo zastavit vozidlo, snažil se rozporovat zhasnuté světlomety, střídavě volal matce a přítelkyni nebo se odmítal podrobit dechové zkoušce,“ popsala zásah mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová na facebookovém profilu strážníků.

Protože zasahující strážníci zůstali trpěliví, dotyčný muž nakonec doklady předložil a podrobil se dechové zkoušce. Ta odhalila více jak jedno promile alkoholu.

„Celá záležitost byla pro podezření z trestného činu předána do rukou hlídky státní policie, která se po vyrozumění dostavila na místo,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky řidič, alkohol, policie, městská policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

21.1.23 na YT je na U rádiu o dnešní době 3 minuty Martina Kociánová o nové totalitě, viru, vládních dezinformátorech, vládnoucí mafie válečnických trpaslíků neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás. Tomu odpovídá i chování lidí. Budeme volit obchodníka, nebo pávka kterého mafie tlačí na hrad ?

Sobota, 21. ledna 2023, 22:14Odpovědět

Opilý řidič se oháněl právníkem, pak volal mamince i přítelkyni  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.