Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Agresivní pes pokousal cyklistu, který před ním bránil dceru. Pak zranil i strážníka

Strážníci pražské městské policie museli zasáhnout proti dvěma rozzuřeným psům, kteří volně běhali v městské části Lipence. Jedno ze zvířat, která neměl majitel pod kontrolou, pokousalo cyklistu a následně i strážníka.

Na agresivního psa volali městskou policii do ulice Jílovišťská, pokousal tam prý muže. „Zraněný muž nejprve odmítl hlídkou nabízené ošetření a následně sdělil, že ho s dcerou během projížďky na kole napadli přítomní psi. Když se snažil chránit dcerku, jeden z psů ho kousl do lýtka,“ popsala situaci na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

„Během toho se oba agresivní psi, kteří byli k sobě připoutáni vodítkem, stále snažili zaútočit na všechny přítomné. Náhle si je ale z neoploceného pozemku přivolal jakýsi muž. Jeden ze strážníků se za ním vydal, aby zjistil jeho totožnost a vyřešil s ním danou situaci. Když byl v polovině cesty, psi se proti němu rozběhli,“ doplnila Seifertová.

I když strážník muže vyzval, ať si zvířata zajistí, ten se k tomu neměl. Jeden ze psů ho pak kousl do nohy. Od čtyřiačtyřicetiletého muže pak zjistili, že psi nejsou jeho, jen je hlídá a jméno jejich majitele neznám.

Strážníka s tržnou ránou odvezli do nemocnice a případ si převzala státní policie.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky městská policie, pes, zranění, útok, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hana N

Přečíst si po sobě co píšu je pro paní autorku moc práce....A ta fotka je ilustrační nebo jsou to ti děsně agresivní psi?

Středa, 4. ledna 2023, 06:44Odpovědět

Agresivní pes pokousal cyklistu, který před ním bránil dceru. Pak zranil i strážníka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.