Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Matka a chlapec v horách zemřeli násilnou smrtí. Policie vyšetřuje vraždu a sebevraždu

Smrt ženy a jejího tříletého syna v Krkonoších vyšetřují policisté jako vraždu a následnou sebevraždu. Těla dvojice z Prahy našli po čtyřdenním pátrání členové horské služby v lese v oblasti Růžové Hory.

Jak na webu uvedla policejní mluvčí Královéhradeckého kraje Iva Kormošová, kriminalisté na místě nálezu těl pracovali až do noci, přítomen byl i soudní znalec. „Společně zjišťovali okolnosti jejich úmrtí, hledávali místo nálezu a zajišťovali potřebné stopy," sdělila Kormošová

„Ohledáním nalezených těl zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy," pokračovala Kormošová.

Podle předběžného vyjádření soudního znalece zemřeli už 28. prosince.  „Na základě těchto informací jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda s následnou sebevraždou," dodala Kormošová.

Pohřešovanou ženu a jejího syna z Prahy, kteří se ztratili v Peci pod Sněžkou, našli dnes členové horské služby bez známek života. Příčinu smrti policisté vyšetřují.

Po čtyřicetileté ženě a jejím tříleté synovi pátrala policie, hasiči i členové horské služby od 30. prosince. Připojil se k nim i vrtulník a psovodi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto JSDH Mladé Buky

Štítky policie, smrt, vražda, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matka a chlapec v horách zemřeli násilnou smrtí. Policie vyšetřuje vraždu a sebevraždu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.