Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Cizinec onanoval před ženami v obchodě. Hrozí mu dva roky vězení

Policisté řeší případ čtyřiačtyřicetiletého cizince, který se obnažoval před několika ženami a dokonce před nimi masturboval. K prvnímu případu došlo na konci měsíce října v prodejně potravin, k druhému případu došlo poblíž prodejny o několik dní později. Muži hrozí za výtržnictví až dva roky ve vězení.

V pondělí 5. prosince odpoledně zahájili kriminalisté trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého cizince, kterého obvinili z výtržnictví. „K prvnímu případu došlo na konci měsíce října v prodejně potravin ve Vojkovicích, kdy neznámý muž vstoupil do prodejny a začal se před obsluhou večerky - mladistvou dívkou a čtyřiatřicetiletou ženou, obnažovat a onanovat,“ popsal policejní mluvčí Pavel Truxa s tím, že popsaný případ ženy neoznámily a policisté jej zjistili až vlastním šetřením v rámci prověřování druhého případu.

K druhé případu došlo koncem listopadu také ve Vojkovicích, poblíž prodejny potravin. „Obviněný muž se měl nejprve snažit poškozené devětapadesátileté ženy dotýkat, následně odejít opodál a taktéž začít onanovat. Poté odešel neznámo kam,“ popsal Truxa druhý případ a dodal, že poškozená žena ihned celou událost oznámila na linku 158.

Policie muže o několik dní později ztotožnili a obvinili. „Za výtržnictví obviněnému cizinci hrozí až dvouletý trest odnětí svobody,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky onanista, odhalování, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec onanoval před ženami v obchodě. Hrozí mu dva roky vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.