Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

VIDEO: Opilý muž usnul za volantem v centru Prahy. Auto nechal nastartované

Pražští strážníci museli přerušit spánek opilému řidiči, který si ve svém voze ustal na silnici v Praze 2. I když jim tvrdil, že nic nepil a jen usnul, v dechové zkoušce mu naměřili dvě promile.

Spáče zaparkovaného v odbočovacím pruhu v ulici Rumunská si všimli v sobotu 5. listopadu kolemjdoucí a ohlásili ho městské policii. Strážníci k němu přijeli před čtvrtou ráno a uvnitř nastartovaného auta skutečně na místě řidiče uviděli spícího muže.

Probudili až po několika pokusech, na jejich otázky a pokyny ovšem nebyl schopen správně reagovat. Místo občanského průkazu jim dvaatřicetiletý muž podával mobil nebo kšiltovku, tvrdil, že nic nepil. Podle něj jen přijel na místo a usnul.

„Po celou dobu zákroku vykazoval dotyčný silné známky konzumace alkoholu, zmateně plnil pokyny strážníků, zmateně odpovídal také na položené otázky, a tak dechová zkouška s výslednou hodnotou přes dvě promile nebyla velkým překvapením,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Celý případ si pak převzala státní policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý muž usnul za volantem v centru Prahy. Auto nechal nastartované  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.