Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Ty máš sotva střední školu a budeš se se mnou dohadovat, urážela opilá matka strážníky. Bála se jí i vlastní dcera

S notně opilou ženou se v lesoparku Hostivař museli potýkat pražští strážníci. Ta je urážela, odmítla dechovou zkoušku i říct své jméno a její malá dcera se jí bála. Holčičku si pak převzal otec, ženu prověří odbor sociálně právní ochrany dětí.

Na čtyřicetiletou ženu volali městskou policii v sobotu 29. října kolem půl osmé večer lidé, kteří bylo v hostivařském parku svědky jejího jednání.

Čtyřicetiletá žena se na akci pro děti opila tak, že se jí bála vlastní dcera. Návštěvníci akce na pomoc přivolali strážníky. Ti pak přijeli k davu a jedna z žen držela v náručí malé dítě. „Ta strážníkům řekla, že ji oslovila dezorientovaná žena s nesmyslným dotazem, kde prý je východ z lesa. Protože měla strach o dítě, které šlo vedle ní, raději zavolala na policii. Matka holčičky stála vedle a dožadovala se své dcery s tím, že půjde domů,“ uvedla na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Když si čtyřletou dceru chtěla žena vzít, holčička plakala a otočila se k ní zády. Podle policie byl ze čtyřicetileté matky cítit alkohol, mluvila zmateně a bylo jasné, že se o dítě není schopna postarat.

Žena ale odmítala se strážníky spolupracovat. „Ty máš sotva střední školu a budeš se mnou dohadovat,“ prohlásila. Tvrdila, že opilá není, nechtěla říct svoje jméno a dechovou zkoušku odmítla se slovy, že je alergická na plasty.

„Hlídka požádala o pomoc sociální pracovnici, která následně přijela na místo. Kontakt na otce dítěte se podařilo posléze zjistit prostřednictvím státní policie,“ popsala Seifertová. Ten si pak dceru převzal. Celý případ prošetří správní orgán a odbor sociálně právní ochrany dětí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky městská policie, alkohol, ospod, dítě, matka, Hostivař, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Budu hádat: zase asociální svoloč ze známé etnické skupiny? :-D

Úterý, 1. listopadu 2022, 16:49Odpovědět

VIDEO: Ty máš sotva střední školu a budeš se se mnou dohadovat, urážela opilá matka strážníky. Bála se jí i vlastní dcera  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.