Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Onanista vytáhl penis a s očima upřenýma na ženu začal masturbovat. Policie hledá svědka

Pražští policisté pátrají po muži, který byl svědkem situace, kdy muž onanoval v metru s očima upřenýma na mladou ženu, ke které si přisedl. Podle policie jde o případ mravnostního charakteru, a tak pátrají nejen po svědkovi, který je na fotce, ale také po doposud neznámém pachateli, který je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví. Tomu hrozí až dva roky ve vězení.

Případ se stal v úterý 30. srpna, kdy se mladá žena vracela z práce metrem domů. „V Letňanech nastoupila do vagónu metra a sedla si na sedačku pro jednoho. Naproti ní si přisedl dosud neznámý muž, který v momentě, kdy se metro rozjelo, vytáhl penis a začal onanovat. Během toho po celou dobu upnutě sledoval mladou ženu, která seděla naproti němu,“ popsala situaci policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Mladá žena na další zastávce z vozu metra vystoupila a vše nahlásila na nejbližší policejní služebně. „V rámci prověřování případu policisté zjistili, že v době tohoto skutku ve vagónu metra cestoval muž, kterého následně zachytily kamery. Tohoto muže potřebují kriminalisté k případu vyslechnout, kdy ho v tuto chvílí vnímají jako svědka,“ uvedla mluvčí.

„Jestli se muž sám poznává nebo někdo ví, o koho se jedná, ať se ozve na linku 158. Děkujeme,“ dodala Siřišťová. Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což pachateli hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky metro, onanista, masturbace, výtržnictví, pátrání, Praha, policie, Letňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VIDEO: Onanista vytáhl penis a s očima upřenýma na ženu začal masturbovat. Policie hledá svědka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.