Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Česko má další dvě oběti koronaviru. Jednu hlásí Bulovka, další senior zemřel v domácím léčení

V pražské Nemocnici na Bulovce zemřel dnes třiaosmdesátiletý pacient s COVID-19. Senior je čtvrtou českou obětí nákazy novým typem koronaviru. Během středy hlásil úmrtí na koronavir také Středočeský kraj, kde zemřel osmaosmdesátiletý muž v domácím léčení.

"Dnes, po šesté hodině ranní, zemřel ve věku 83 let v Nemocnici Na Bulovce pacient z Prahy, u kterého byl 21. března potvrzen Covid -19. Pacient měl dlouhodobé chronické zdravotní obtíže související s vysokým věkem," potvrdila čtrvrtou oběť koronaviru Nemocnice na Bulovce.

V České republice zemřel dnes také pátý pacient s onemocněním COVID-19, jde o osmaosmdesátiletého muže ze Středočeského kraje. Byl v domácím léčení, novým koronavirem se nakazil v rodině a trpěl chronickým onemocněním, řekla mluvčí krajských hygieniků Dana Šalamunová. Dodala, že muž byl z Kladenska. 

První český pacient nakažený tímto virem zemřel v neděli. Pětadevadesátiletý muž byl také hospitalizovaný na Bulovce, zřejmě se nakazil v jedné z pražských léčeben dlouhodobně nemocných.

Dvě úmrtí byla oznámena v úterý, šlo u ženu narozenou v roce 1949, která byla kvůli plicnímu onemocnění od 22. března v pražské Všeobecné fakultní nemocnici v Praze a zhruba 45letý muž, který zemřel v nemocnici v Havířově na Karvinsku.

Foto facebook.com

Štítky ČR, koronavirus, COVID-19, Nemocnice Na Bulovce, Česko, pacient, Středočeský kraj, Praha, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, okres Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česko má další dvě oběti koronaviru. Jednu hlásí Bulovka, další senior zemřel v domácím léčení  |  Koronavirus  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.