Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIZUALIZACE: V Hloubětíně vznikne bytovka, která získala cenu architektů

Výstavba projektu Park Corner v pražském Hloubětíně začne příští čtvrtek. Budova v ulici Anny Čížkové získala v soutěži Realitní projekt roku 2019 cenu architektů i cenu veřejnosti. V objektu je 16 bytů a 2 komerční prostory, hotova by měla být na konci roku 2021.

Park Corner je budova vysoká 13 metrů, která do konce příštího roku vyroste 300 metrů od stanice metra B Hloubětín. V objektu jsou byty dispozičně řešené jako 1+kk až 4+kk, přičemž cena za metr čtvereční se pohybuje okolo 90 tisíc korun. Většina bytů má balkon, terasu či předzahrádku, které jsou umístěny ve vnitrobloku.

Všechny prostory v budoucí budově Park Corner jsou vybaveny rekuperačními jednotkami. Ty jejich obyvatelům zajišťují úsporu nákladů za topení či větrání bez nutnosti otevírání oken,“ popsal spoluzakladatel a generální ředitel společnosti GARTAL Rostislav Petchenko.

Bytové jednotky v budově Park Corner kupují převážně se záměrem vlastního bydlení prozatím mladší ročníky, a to jak jednotlivci, tak páry. Důležitá je pro ně hlavně skvělá dostupnost centra Prahy,“ dodal Petchenko. Park Corner nabídne kromě bytů i dva komerční prostory v přízemí budovy, které jsou vhodné pro klidnější provozy typu kavárny nebo prodejny.

Ohodnoť článek

Štítky bytový dům, ocenění, architektura, Hloubětín, Anna Čížková, Cornaro, Praha, architekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIZUALIZACE: V Hloubětíně vznikne bytovka, která získala cenu architektů  |  Život a styl  |  Drbna  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.