Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Naděje v nemoci pro třetí tisíciletí

PR článek

Ve dnech 10. - 12. září 2021, poprvé v Evropě, budete mít možnost zažít plně interaktivní online 3D prostředí na Mezinárodním kongresu zdraví 2021 Praha, který se koná pod záštitou hlavního města a podílejí se na něm významné osobnosti z celého světa. Pořádá jej Institut pro TCIM, jehož ředitelem a autorem projektu je pan Tomáš Pfeiffer.

Ve světě i v Evropě je rostoucí trend využívat obory tradiční, komplementární a integrativní medicíny (CAM/TCIM) ve spolupráci s medicínou EBM. Tuto moderní koncepci zdraví podporují světové i evropské autority jako je WHO, WHA, Evropský parlament a další.

Účelem není nahrazovat medicínu, ale být seriózním partnerem, který má společný cíl – pomoci lidem v nemoci. Mezinárodní kongres zdraví 2021 Praha je prvním celosvětovým kongresem konaným v České republice, který na tuto myšlenku navazuje. Mottem kongresu je: „Zdraví nezná hranic – hledejme, co nás spojuje.“   

Neméně významným krokem je spuštění evropské a celosvětové databáze Platforma 2020 Praha (https://platforma2020praha.cz/ ) do plného provozu. Cílem je sloužit odborníkům i laikům jako svobodný informační prostor k získávání a sdílení relevantních informací v oblasti oborů CAM/TCIM.

Na kongresu vystoupí významné osobnosti a budou zde představeny některé z oborů CAM/TCIM a jejich úspěchy.  Z České republiky to bude například paní profesorka Anna Strunecká, homeopat a zakladatel autopatie  Jiří Čehovský, facilitátorka, terapeutka Kineziologie One Brain a poslankyně Parlamentu ČR Miloslava Rutová, z mezinárodních zástupců např. Bhaswati Bhattacharya z Cornellovy university v USA, prezidentka ANME Nora Laubstein z Německa, generální tajemník a vedoucí výzkumu Evropské asociace pro ájurvédu, genomový biolog  Madan Thangavelu z University v Cambridge, odborník na holistické zdraví a tělesnou a duševní pohodu Stephan Hein, Maximilian Moser, PhD, Profesor fyziologie Rakousko,  můžete se těšit na hosta kongresu  na Dr. rer. nat. Katharinu C. Wirnitzer, která je sportovní vědkyní a docentkou sportovní vědy a didaktiky – z Rakouska a mnoho dalších.  

Kongresu se můžete zúčastnit zdarma jako návštěvníci – registrace zde, na kongresu jsou k dispozici tři hlavní přednáškové sály se simultánním tlumočením, místo pro setkávání, prostory pro zhlédnutí zajímavých prezentací, virtuální stánky s rozmanitou nabídkou a další.

Jako zástupci některého z alternativních oborů se můžete přihlásit jako aktivní účastník – přivítáme vaše posterové, nebo bannerové presentace, případně je možnost vaše produkty a služby prezentovat jako vystavovatel ve stánku.

Kongres bude přístupný v plně interaktivní podobě ještě další 3 měsíce.

Více informací naleznete na http://www.mkz2021praha.cz

Ohodnoť článek

Štítky kongres, zdraví, Praha, lékařství, Evropa, nemoc, Česko, Evropský parlament, Rakousko, Univerzita v Cambridgi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naděje v nemoci pro třetí tisíciletí  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.