Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Přes tisíc prvňáčků včera usedlo do lavic v 15 školách v Praze 8

V 15 základních školách v Praze 8 zasedlo kromě starších žáků i 1012 prvňáčků. Popřát štěstí jim v ZŠ Ústavní přišel třeba starosta Ondřej Gros, prvňáčky v ZŠ Na Šutce vítal místostarosta Tomáš Tatranský.

Prvňáčky přivítal také místostarosta Tomáš Tatranský, a to v ZŠ Na Šutce, a radní Michal Švarc, který navštívil ZŠ Bohumila Hrabala.

Žáci, hodně štěstí a řidiči, nohu z plynu!

Starosta Ondřej Gros vítal malé školáky v ZŠ Ústavní. Popřál jim hodně štěstí a apeloval na řidiče, aby nejen na začátku školního roku byli na cestách opatrní.

Musíme si uvědomit, že děti nebyly ve škole několik měsíců, což je situace, kterou nepamatujeme. Proto bych chtěl popřát pedagogům i rodičům hodně trpělivosti při návratu našich ratolestí do škol. Nebudou to mít po takové době jednoduché. A zároveň bych požádal vás všechny, kteří sedají za volant, o zvýšenou opatrnost a nohu z plynu,“ dodal starosta Ondřej Gros.

Dostatek dezinfekce

Školy v Praze 8 mají dostatečnou zásobu dezinfekčních a ochranných prostředků. Pokud by byly další ochranné prostředky potřeba, radnice Prahy 8 je školám poskytne. „Přeji všem dětem, rodičům i učitelům klidný začátek školního roku. Věřím, že udržíme naše školy bezpečné a výuka bude probíhat bez omezení,“ dodal starosta Gros.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto praha8.cz

Štítky škola, Praha 8, 1. září, základní školy, Praha, Ondřej Gros, Bohumil Hrabal, Michal Švarc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Přes tisíc prvňáčků včera usedlo do lavic v 15 školách v Praze 8  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.