Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Probíhá další ročník ankety Zlatý Ámos. V semifinále jsou dvě učitelky z Prahy 4

Z pražského regionálního kola postupují do semifinále celostátní ankety Zlatý Ámos dvě učitelky z Prahy 4. V semifinále budou bojovat o tituly společně s dalšími 4 učiteli z celé republiky. Tato šestice se utká ve finále o tituly Ámos sympaťák, Dětský Ámos a Zlatý Ámos 2024.

Zlatý Ámos je anketa o nejoblíbenějšího učitele České republiky, kterou založil Ladislav Hrzal. Hlavní cenou je čestný titul Zlatý Ámos, o jehož laureátovi rozhoduje porota. 

Do semifinále měli žáci své nejoblíbenější učitelky a učitele vybavit třemi předměty, které symbolizují jejich vzájemný vztah a které jim pomohou k postupu do finále. Z pražského kola do semifinále postupuje Zuzana Oulíková ze Základní školy a Gymnázia Square, společně s Adélou Popelkovou ze SPŠ stavební Josefa Gočára, Praha 4.

O ámosovské tituly bude šestice statečných usilovat společně se svými žáky v pátek 22. března od 13 hodin v Kongresovém sále pražského hotelu Olšanka. 

Slavnostní oficiální korunovace je naplánována na sobotu 23. března na galavečeru Zlatého Ámose v pražském hotelu Ambassador, Zlatá Husa od 19 hodin. „Večer je zároveň poděkováním všem učitelkám a učitelům, kteří zvládli výuku tak, že si je jejich žáci oblíbili,“ uzavírá v článku na webu soutěže zakladatel ankety Slávek Hrzal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky anketa, školství, učitele, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Probíhá další ročník ankety Zlatý Ámos. V semifinále jsou dvě učitelky z Prahy 4  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.