Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak si udržet postavu v létě? Místo zmrzliny zkuste proteinové tyčinky a nezapomínejte také na vitamíny

PR článek

Léto už je téměř za dveřmi, a tak nastává nejvyšší čas začít přemýšlet, jak si udržet tvrdě vydřenou postavu a jak odolat letním nástrahám v podobě sladkých drinků a točených zmrzlin. Základem je vyvážená strava, dostatek pohybu a také vitamínů.

Vyvážená strava

I přesto, že v létě nás chuť na pečenou kachnu s knedlíkem nebo smažené řízky přepadává méně, horké letní měsíce přicházejí s jinými nástrahami. Ty mohou těžce vybojovanou formu do plavek snadno ohrozit. Z jedné točené zmrzliny ještě nikdo neztloustl, ale pokud vás chuť na sladké přepadává častěji, pojďte se s námi podívat na pár tipů, jak ji zahnat.

Oklamat své chutě můžete vyhlášenými proteinovými tyčinkami, které zná nejeden cvičenec. Vybírat můžete z mnoha druhů a také mnoha příchutí. Milovníci čokolády mohou sáhnout po nesmrtelné kombinaci arašídů s karamelem, pro fanoušky ovoce doporučujeme příchuť maliny.

Dobrou volbou jsou také proteinové drinky, které vám zajistí přísun důležitých bílkovin. Pokud nepatříte mezi fanoušky jednoduchého mixu s vodou, zkuste přihodit kousek ovoce a máte zaručenou zdravou svačinu, která vaši postavu rozhodně neohrozí.

Dostatek pohybu

Ani v létě nezapomínejte na dostatečný pohyb. Teplé počasí vás navíc vyžene na čerstvý vzduch mnohem snadněji než mráz a sníh za okny. Do tréninkového plánu zkuste zařadit něco neobvyklého. Mezi běh, kolečkové brusle nebo jógu v parku přidejte sprinty, cvičení na crosstraineru nebo silový trénink v přírodě.  

Pro který sport nebo aktivitu se rozhodnete, záleží jen na vás. Pohyb vás musí v každém případě bavit a přinášet vám radost. Po každém tréninku ale myslete na následnou regeneraci, a to jak své mysli, tak i těla. A kde lépe zregenerujete než při dlouhé osvěžující sprše?

Vitamínů není nikdy dost

Pro tělo jsou kromě pohybu a zdravé stravy důležité také vitamíny. Doplnit je můžete pomocí iontových nápojů, které obsahují potřebné minerální látky a také pomáhají udržovat správnou hladinu energie. Na trhu existuje velké množství iontových nápojů, které se dělí do tří skupin. Jak vybrat ten správný se můžete dozvědět například tady.

Ohodnoť článek

Štítky dm, dm drogerie, léto, tipy na léto, sport, protein, zmrzlina, vitamín, nápoj, strava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak si udržet postavu v létě? Místo zmrzliny zkuste proteinové tyčinky a nezapomínejte také na vitamíny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.