Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poradíme 5 tipů jak na vaši dokonalou zahradu

PR článek

Ten, kdo se o své bydlení stará, řeší zahradu už zjara. Jaro je tady, a tak je ten správný čas ,,odzimovat" zahradu. Víme, co na dokonalé zahradě nesmí chybět a rádi vás inspirujeme. Ať už uvažujete nad tím, kam byste uskladnili věci, které potřebujete mít po ruce, ale aby vám nezabíraly místo v garáži, poohlížíte se po novém bazénu, nebo jen hledáte jinou alternativu ekologického osvěžení, hledáte místo odpočinku a v neposlední řadě chcete zabavit své děti, máme pro vás 5 tipů na vybavení, které by právě u vás na zahradě chybět nemělo. Pojďme si říci, jak si na své zahradě vytvořit hawaj.

Nadzemní bazén

Mít bazén na vlastní zahradě si dnes může dovolit opravdu každý a že existuje skutečně široký výběr různých typů, velikostí a designů. Pokud sháníte jednoduchý, praktický, efektivní a finančně dostupný bazén, doporučujeme vybírat z nadzemních bazénů z Hawaj.cz.

Najdete zde nadzemní bazény s nafukovacím lemem, které mají tu výhodu, že je jednoduše nafouknete, napustíte vodou a můžete do nich skočit.  Nebo můžete zvolit nadzemní bazén s konstrukcí, která celkově zvyšuje pevnost a odolnost bazénu. Díky pružné konstrukci jsou tyto bazény vhodné pro rodiny s dětmi. 

Na Hawaj.cz jsou v nabídce dostupné bazény samostatně, ale i bazénové sety s filtrací. Filtraci k bazénu můžete zvolit buď kartušovou, nebo pískovou. Také si zde můžete vybrat různé užitečné příslušenství k bazénům, které by ve vaší bazénové letní výbavě rozhodně nemělo chybět.

Trampolína

Pořiďte si trampolínu na zahradu a zaručeně vyženete vaše děti z domu. Trampolína je zdravý životní styl. Často děti přemlouváte, aby se šly ven protáhnout a neseděly celé dny doma u počítače? Pak pro vás máme jednoduché řešení - trampolínu Hawaj. Protože z trampolíny budou hýřit endorfiny.

Na trhu je dnes obrovská nabídka trampolín, ale trampolíny Hawaj se pohybují na absolutní skákací špici. Disponují totiž perfektními vychytávkami. Jsou absolutně bezpečné díky vnitřní ochranné síti a vyrobené ze 100% kvalitních materiálů. Jsou roky ověřené tisícovkami zákazníků a jejich odolnost je bezkonkurenční. Na Hawaj.cz jsou k dispozici také náhradní díly a užitečné příslušenství. Trampolínu Hawaj vám budou sousedi závidět.

Solární sprcha

Asi se všichni shodneme na tom, že sprchu občas potřebuje každý. A to nejen po dlouhém dnu v práci, nebo po probdělé noci. Skvělou alternativou snadného a rychlého osvěžení, a také ekologickým zdrojem teplé vody na vaší zahradě je solární sprcha. 

Solární sprcha funguje na principu ohřevu teplé vody za pomoci slunečného záření. Jedná se o zcela ekologický způsob, jak získat teplou vodu bez vynaložení finančních prostředků na její ohřev. Využívat ji můžete zhruba od jara do podzimu, samozřejmě podle počasí. 

Solární sprchy aktuálně patří mezi nejprodávanější produkty v rámci letního sortimentu z Hawaj.cz a není se čemu divit, umístíte je totiž kamkoliv a snadno a rychle si dopřejete příjemné osvěžení, nebo se jen můžete rychle opláchnout, než vlezete nebo vylezete z bazénu.

Altán

Potřebujete na svou terasu příjemné a útulné zázemí, kde si vypijete svůj oblíbený šálek kávy, ugrilujete maso s rodinou a přáteli na pořádném zahradním grilu a kam se schováte před sluníčkem i deštěm? Přemýšlíte o tom, jak si co nejrychleji a nejekonomičtěji zajistit vaše maximální pohodlí? Nemusíte shánět truhláře, ani vybírat předražené kovové pergoly, pořiďte si zahradní altán Hawaj a udělejte si Hawaj i u vás doma na zahradě.

Zahradní domek

Zahradní domek je základ každé velké zahrady a rodiny. Je to místo, kam můžete uskladnit všechny potřebné a často používané věci mimo vaši garáž. V zahradním domku snadno uskladníte zahradní techniku, veškeré nářadí, zahradní nábytek, dětskou motorku, ale i jízdní kola, různé příslušenství k bazénu a spoustu dalších věcí. 

Zahradní domek je totiž perfektním, efektivním a praktickým řešením pro každou zahradu. Na Hawaj.cz můžete vybírat z několika variant. A své věci v domku můžete klidně skladovat po celý rok. 

Všechny zahradní domky z Hawaj.cz mají pevnou základnu, stabilní konstrukci a jsou vyrobené z velmi kvalitních materiálů. Samotná montáž zahradního domku je snadná a zvládne ji opravdu každý. Výhodou je, že si můžete vybrat, na jakou stranu umístíte okénko a střecha unese i větší sněhovou nadílku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky hawaj, zahrada, jaro, tipy, bazén, trampolína

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poradíme 5 tipů jak na vaši dokonalou zahradu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.