Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V loterii Kasička vyhrál rovný milion. „Můj život teď bude mnohem jednodušší,“ říká šedesátník

PR článek

Říká se, že štěstí si za peníze koupit nemůžete. Můžete si ale díky nim pořídit věci, jež vám udělají radost a k vašemu štěstí vás o něco víc přiblíží. Skvělým příkladem je šedesátník z Čech, který se od své výhry v loterii Kasička cítí mnohem šťastnější.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: Obří radost na Olomoucku! Sportka sázejícímu nadělila 53,6 milionu

„Odpadly mi nějaké ty finanční starosti a budu si teď moct pořídit věci, co se mi líbí. Život tak bude snadnější a já si začnu pořádně užívat důchod,“ prozradil nám výherce při návštěvě Sazky.

Na společné zážitky

Samozřejmě ani on nehledá svou spokojenost jen v penězích. Nejšťastnější je především díky svému synovi, s nímž se o radostnou novinku okamžitě podělil. A rozdělit se s ním hodlá i o samotné peníze.

„Se synem jsme si byli vždycky hodně blízcí, hlavně po smrti mé manželky, kdy jsme na všechno zůstali takříkajíc sami. Jsem na něj opravdu hrdý a těším se, až si za výhru vyrazíme třeba na nějaký pěkný výlet.“

„Kasička mě nikdy nepřestane bavit!“

Náš šťastlivec si pro osudný tiket došel do tabáku, kde si s oblibou kupuje noviny. Pro sázenku si sem zajde alespoň dvakrát do měsíce a nejčastěji sahá právě po Kasičce. Na této loterii se mu podle jeho slov líbí spousta věcí - je to jednak skutečnost, že se Kasička losuje hned dvakrát denně, a jednak velmi přátelská cena - ve hře jste už od pár korun.

Navíc ho prý baví to, že si může vybrat, na kolik čísel ze šesti losovaných si bude tipovat, a předem tak ví, na jakou částku si v případě svého štěstí přijde. A protože rád riskuje, vždy se pokouší o nejvyšší možnou výhru - pět uhodnutých čísel s odměnou 1 000 000 Kč.

„Tikety si budu bezpochyby kupovat dál. Ten pocit z výhry je k nezaplacení, ale i bez něj mě to vždycky baví. Kasičku mám rád a možná v ní zase nějaké ty penízky najdu,“ usmíval se s námi při loučení.

Za pár korun milion

Loterie Kasička nabízí krásné výhry, které mohou čekat i na vás. Slosování probíhá 2x denně, ve 14:00 a 20:00 hodin. Vsadit si lze na tři až pět čísel, případně si namíchat individuální kombinovanou sázenku. Anebo se stejně jako v jiných loteriích spolehnout na náhodný tip. Všechno jde i z pohodlí domova, u kombinovaného tiketu si při sázení můžete nechat poradit od průvodce. 

Klikněte si pro svou cestu k výhře na tento odkaz.

Ohodnoť článek

Štítky loterie, peníze, Česko, Sazka, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V loterii Kasička vyhrál rovný milion. „Můj život teď bude mnohem jednodušší,“ říká šedesátník  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.