Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

O čem by se na Drbně mělo psát? Rozhodnout můžou čtenáři

Projekt Témata pod lupou jde do finále. Pražská Drbna uspořádala v průběhu července a srpna sběr témat, která čtenářům v obsahu webu chybí. Ta nejúspěšnější budou redakcemi zpracována na přelomu září a října. Která to budou, můžete vybírat už nyní v anketě.

Projekt Témata pod lupou společně realizuje vydavatelství Trima News, Nadační fond nezávislé žurnalistiky a sdružení Česko.Digital, které je komunitou špičkových specialistů z mnoha oborů od IT přes projektové řízení až po marketing. Ti společně chtějí ve svém volném čase pomáhat státu i nestátním organizacím a dělat tak Česko lepším místem k životu. Cílem společného projektu je zapojení čtenářů do tvorby obsahu a zvýšení zájmu o zpravodajství.

Drbna v letošním roce slaví desáté narozeniny. Za tu dobu krajské redakce zpracovaly stovky, možná i tisíce vašich tipů, které proměnily v obsah webu. Vaše náměty nám přicházejí e-mailem, zprávami na Facebooku a čas od času nám svůj tip zavoláte nebo sdělíte přímo při návštěvě redakce. V průběhu léta jsme se pokusili všechny zmíněné komunikační kanály spojit v jeden.

Od 19. července jste na Pražské Drbně mohli skrze jednoduchý formulář vkládat témata, která podle vás na Drbně chybí. Všechny tipy redakce důkladně prošla a vyřadila ty, která reflektují již vydaná témata, recese nebo náměty, které mají za cíl někoho cíleně pošpinit.

Přehled všech vámi zaslaných témat najdete zde, kde můžeme zároveň vybírat, o čem by měla Pražská Drbna psát. Témata, která získají v anketě nejvíce hlasů, redakce na přelomu září a října zpracuje. Hlasování běží na platformě Decision 21. Ta pomáhá aktivně zapojovat lidi do rozhodování o věcech, které se jich týkají. Více se dozvíte na https://www.participace21.cz/.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Drbna, NFNŽ, Česko.Digital, Témata pod lupou, žurnalistika, Drbna.cz, projekt, Česko, Facebook, anketa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O čem by se na Drbně mělo psát? Rozhodnout můžou čtenáři  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.