Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jungle Gin v centru Liberce. Zážitek od poledního menu až po unikátní drinky

PR článek

Jungle Gin na Papírovém náměstí… Pro někoho bar, kam si zajde posedět na jejich speciální drinky Gin x Tonic. Pro někoho restaurace, kde si pochutnáte na jejich speciálních variacích aktuální hitu - Bowl‘s. To vše na Vás čeká ve večerních hodinách. Ale co během oběda?

Na podzim přišli opět s nabídkou poledního menu. Jejich polední menu je složené vždy z polévky a dvou jídel z tradiční, ale i netradiční kuchyně. Těstoviny, saláty či různé úpravy masa? Ano, na své si přijde opravdu každý. Menu je pro Vás připraveno od úterý do pátku, kdy dveře do restaurace se otevírají v 11 hodin.

Ve chvíli, kdy dorazíte do Jungle Ginu na polední menu, můžete získat i několik bonusů. Máte k dispozici od svého zaměstnavatele benefit v podobě stravenek? Pokud je odpověď kladná, ideální. Jungle Gin přijímá nově stravenky Sodexo. Další z výhod, kterou má tato restaurace pro Vás připravenou, je forma sbírání razítek s Vašim chytrým mobilním telefonem. Přes aplikaci Wallet sbírejte razítka a 11. oběd máte u nich zdarma (kompletní informace obdržíte od obsluhy restaurace).

Aktuální menu na celý týden je k dispozici v aplikaci Wallet, ale také na jejich stránkách Facebook a Instagram. Na těchto sociálních sítích můžete například najít fotografie poledního menu na tentýž den či jiné novinky, které Vás v Jungle Ginu čekají. 

Navštívit tento podnik v centru města je zážitek od poledního menu až po jejich večeře a unikátní drinky. Více informací je k dispozici také na jejich internetových stránkách www.jungleginbar.cz.

Ohodnoť článek

Štítky jungle gin, polední menu, restaurace, papírové náměstí, nápoj, Liberec, Papírové náměstí, a.s., maso, polévka, stravenky, salát, Facebook, Instagram, Sodexo, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jungle Gin v centru Liberce. Zážitek od poledního menu až po unikátní drinky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.