Počasí dnes8 °C, zítra8 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tip na letní zábavu v Praze – městská hra na kole, s osvěžením i soutěží!

PR článek

Chcete zažít Prahu z jiné perspektivy? Značka ovocných pivních mixů Cool letos slaví 10. výročí a společně s bikesharingovou společností Rekola připravila městskou venkovní hru, kterou si můžete zpříjemnit své léto s přáteli! Navštivte čtyři stanoviště, vyluštěte hádanky a soutěžte o skvělé výhry!

Hledáte skvělou zábavu na letní odpoledne nebo víkendy s přáteli? Vyzkoušejte unikátní venkovní hru, která vznikla ve spolupráci značky Cool a společnosti Rekola! Vybírat můžete ze dvou variant a vždy projedete čtyři pevně daná stanoviště napříč městem, která můžete navštívit v libovolném pořadí. V jednodušší variantě prozkoumáte pravý břeh Vltavy od Branické skály směrem na jih k restauraci Rosmarina. Při hře v centru města se podíváte na Žofín, Kampu, Folimanku a Smíchovskou náplavku.

Po městě se můžete pohybovat pěšky, ale pokud chcete být dostatečně rychlí, nejvhodnější jsou rekola. Na zastávkách budete plnit nejrůznější šifry. Díky partnerství Coolu a Rekol je hra zcela zdarma a platíte si pouze jízdné, když se rozhodnete pro využití růžových bicyklů.

Odměna za rychlost

Ti nejrychlejší budou na konci léta odměněni jízdami zdarma, či zásobou nealko Coolů, díky nimž se můžete osvěžit třeba i po jízdě na kole. Cool si totiž pro letošní léto připravil novinku v podobě celého 7členného nealko portfolia s obsahem alkoholu 0,0 % obj. Navíc v tomto nealko upgradu můžete vyzkoušet i novou příchuť Rybíz a limetka. Tak vzhůru do toho, osvěžte si den a dejte městu šťávu!

Ohodnoť článek

Štítky Rekolo, Praha, Staropramen, cyklistika, Rekola, léto, zábava, soutěž, Vltava, Slovanský ostrov, Kampa, Folimanka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na letní zábavu v Praze – městská hra na kole, s osvěžením i soutěží!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.