Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Americký herec Adam Sandler, který je v Praze, navštívil trénink basketbalových reprezentantek

České basketbalistky, které finišují s přípravou na mistrovství Evropy, měly včera na tréninku nečekanou návštěvu v osobě amerického herce Adama Sandlera. Hollywoodská celebrita, jež se v Praze chystá na natáčení filmu Kosmonaut z Čech, si během půlhodinového setkání s týmem Štefana Svitka zastřílela v hale Královka na koš a dostala na památku od reprezentačního výběru triko se jménem.

Sandler si s basketbalistkami zahrál a dostal triko se jménem

Čtyřiapadesátiletý komik, muzikant i filmový producent známý například z filmů Vodonoš nebo Velký táta, patří k velkým basketbalovým příznivcům. Spolu s ním dorazil do haly i jeho kamarád a další herec Jonathan Loughran.

Fotografie z návštěvy hvězdného basketbalového fanouška zveřejnily na instagramu basketbalová federace či tým českých šampionek USK Praha. „Vše bylo domluvené poměrně narychlo. Nejprve mi volal manažer, zda by si mohl jít Adam zastřílet do haly, načež jsme se domluvili, že by jeho návštěva mohla být pro holky překvapením,“ řekl vedoucí reprezentačního celku Simon Bytel. „Řekli jsme si tedy, že přijede zhruba na posledních 30 minut, podívá se, jak holky trénují, a pak si s nimi na konci zahraje. Pro hráčky to bylo zpříjemnění a byly nadšené, když se objevil,“ uvedl Bytel.

Adamovi jsme narychlo nechali vyrobit tričko se jménem, vyfotili se a on si pak na chvíli popovídal s holkami. Je to výborný člověk,“ podotkl Bytel.

Po předchozích duelech se Švédskem a Běloruskem (2 výhry, 2 prohry) završí české basketbalistky přípravu na ME závěrečnými zápasy se Slovenskem 10. a 11. června. Evropský šampionát se bude hrát od 17. do 27. června ve Štrasburku a Valencii, kde na Svitkův tým čeká v základní skupině domácí Francie, Rusko a Chorvatsko.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Sport, basketbal, zajímavosti, lidé, reprezentace, ženy, příprava, Sandler, Adam Sandler, herec, Praha, basketbalista, Štefan Svitek, Česko, Královka, USK Praha, Jonathan Loughran

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Americký herec Adam Sandler, který je v Praze, navštívil trénink basketbalových reprezentantek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.